Bloggen vår

Velkommen til bloggen vår.
Prøver å beskrive litt om hva som skjer i livene våre,
men det tar visst litt lang tid mellom hver gang vi får oppdatert. Får sikre kvaliteten i stedet :-)

Legg gjerne igjen en liten hilsen om at du har vært innom,
det synes vi bare er morsomt.

14.05.2010

Utvikling i lynets hastighet

Så plutselig at det var 14 dager siden sist jeg hadde skrevet inn noe i bloggen vår. Ikke rart det egentlig, for jeg har i grunn aldri tid til å sette på PCen på dagtid lenger. Blir bare kjapt innom på kvelden.
Lille Vilde er nemlig blitt stor og veldig aktiv. Hvertfall ikke fornøyd med å sitte i lekegrinda lenger, så det er hurra meg rundt på gulvet og få tak i og på nye ting. Vi har egentlig ikke ommøblert så mye, men litt er flyttet til 2 etg deriblant en giftig plante eh...

Det morsomste for tiden er å reise seg opp, og gjerne ta noen prøvende skritt sidelengs. Lekegrinda er nok det tryggeste stedet, for der eksperimenterer hun mest, før hun tar de nye bragdene med seg inn i stua.

Snakke gjør hun også MASSE, en riktig liten apekatt gitt. Nå går det i pappa, mamma for det meste. Men vi har hørt at hun har sagt tydelig "hei" ganske lenge også (må vel være siden februar nesten det).
I tillegg så roper hun "Ka" når Kora kommer eller går, hun sier vov-vov når hun ser bilder av hunder. "Se der" kan jeg tolke når hun peker på ting. "Øy" er øye (uheldigvis prøver hun å stikke ut de øynene hun ser i tillegg, så pass på!). "Tit-tit" har hun lært av pappa (blir ofte til tat-tat, men det gjør jo ikke noe). Mamma har også en lei tendens til å si: "jaja" (bestefar gjør også det hehe), og da kommer det gjerne et påfølgende "jaja" fra gulvet også :-). Dessuten så hostes det hvis vi hoster, og det les hvis vi ler. Herlige dager med andre ord!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar