Bloggen vår

Velkommen til bloggen vår.
Prøver å beskrive litt om hva som skjer i livene våre,
men det tar visst litt lang tid mellom hver gang vi får oppdatert. Får sikre kvaliteten i stedet :-)

Legg gjerne igjen en liten hilsen om at du har vært innom,
det synes vi bare er morsomt.

21.06.2010

1-års fødselsdag med barselgruppa

Lørdag var det invitert til stor fest i Søbakkvegen 50/52 der alle smårollingene med foreldre fra barselsgruppa skulle feires med brask og bram, snart vil den ene etter den andre fylle 1 år.

Det er lenge siden vi ble enige om å stelle i stand til en felles markering. Irene og jeg hadde stilt plenen vår til rådighet, og tenkte vi skulle få god plass der til både store og små. Men så har du sommeren i Norge da .... totalt uforutsigbar. Derfor ble det litt akutt planlegging siste uka (og siste dagen). Det har vel aldri blåst sånn i Elverum så lenge vi har bodd her hvertfall.
I siste liten tipset Berit (Seksjon Innlandet) meg om at Kreftforeningen jo har et telt det gikk an å låne. Med bolter og skruer fikk vi festet teltet slik at vinden ikke tok det. Det reddet både plass til alle gjestene og grillingen, selvom det nok ikke var såååå hyggelig for de (pappaene) som ble sittende ute. Stor takk til Irene og Bernhard som endte opp med å ha festen inne hos seg, det var ikke meningen at dere skulle ha det, men slik ble det dessverre.

Bernhard hadde stelt i stand lekeområde i hele 2 etg der den verste energien fikk utløp. Så var det grilling ute med pølser (obligatorisk) og kylling (fra Linda og Stig). Marte, som sto for organiseringen, hadde gjort en kjempejobb med å deligere oppgaver til alle, samt å lage bursdagkroner til alle hedersgjestene. Ballonger og girlander var selvsagt på plass. Fin duk også. For ikke å snakke om gele (som Tone hadde laga) i små former, som de søte små fikk smake for første gang. Var nok ikke bare Rafe som sendte vaniljesausen i retur, for Vilde var ganske merkelig i magen hun også :-) En fantastisk god marsipanbløtkake, halvt rosa og halvt blå (topp Rebecca)  kom kontant i retur fra Vilde, det samme gjorde pølsene - det er ikke noe for vår prinsesse foreløpig....

Gaver må jo til i en bursdag og alle fikk en gave hver. Vilde fikk en kul lill jentelekebil fra Melvin, heldigvis lager den lyd (eh) og den har gått rundt på gulvet siden vi kom hjem lørdag ettermiddag.

Alt i alt hadde vi en like topp dag som vi har hatt et flott år i barselgruppa. Vil benytte sjansen til å takke alle, både store og små for at Vilde, Tony og jeg har fått være med å dele et så opplevelsesrikt og fantastisk år sammen med dere. Vi gleder oss til fortsettelsen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar