Bloggen vår

Velkommen til bloggen vår.
Prøver å beskrive litt om hva som skjer i livene våre,
men det tar visst litt lang tid mellom hver gang vi får oppdatert. Får sikre kvaliteten i stedet :-)

Legg gjerne igjen en liten hilsen om at du har vært innom,
det synes vi bare er morsomt.

10.06.2010

Tenk at tiden går så fort

Nå er det gått noen uker siden vi ble hundeløse, litt hardt, men har vent oss til tanken til sist.
Det hjelper mye på logistikken i hjemmet at vi ikke har en liten Kora å ta hensyn til hver gang vi skal ut av døren, selvom vi savner henne masse. Blir nok ingen ny hund med det første.

Vilde er fremdeles i rivende utvikling. Vi har fått en Brio gåvogn av Monica og Arne og den raser hun rundt med, og blir megasint hver gang hun kommer til en vegg og blir stående "fast". Da må mamma ile til for å hjelpe henne med å komme seg videre. Lille sinnataggen vår har masse temperament, aner ikke hvor hun har fått det fra nei ;-)

Vilde har fått plass i Terningen Barnehage fra 2. august, blir spennende for henne. Avdelingen hun ska begynne i er Marihøna (så søtt :-) ) og Lisbeth er pedagogisk leder. Tony var på foreldremøte tirsdag og fant at alt hørtes bra ut. En helt nybygget barnehage med masse av aktiviteter for barna, helt topp synes vi.
Jeg føler veldig at hun er klar for å bli stimulert mer enn det jeg kan gi henne herhjemme. Hun er veldig sosial og elsker andre barn. Alle bilder av babyer er like topp, hun roper: BABY!!! og er helt vill. Artig. Tony er ikke like sikker på om veslejenta er klar for barnehagen, han synes nok at Vilde er litt liten ennå, lille bebisen til pappa.

Mamma selger masse ting på Finn (ære være), for vi har ikke plass til å lagre alt mulig, og pappa håper at det snart blir en liten bror i huset (og han kan jo ikke bruke rosa må vite).

Vi ser frem til en Drammenstur med Anne Sofies konfirmasjon og masse besøk til venner og familie.

3 kommentarer:

  1. Hei Heidi!!

    Fin blogg du har laget. Her er min blogg hvis du har lyst til å se...

    SvarSlett
  2. http://solveiglaursen.blogspot.com/

    Kanskje skrive adressen også... hihi

    SvarSlett
  3. Hei heidi! :) håper alt er bare bra med dere.. Benjamin og jeg koser oss masse hjemme om dagen, han blir fort en stor gutt.. Håper vi sees snart igjen.. Marita

    SvarSlett